mandag 19. mars 2007

Tikken?


Da har det seg altså sånn at jeg har blitt tikket av opptil flere stykker her på dette internettet. Det er jo hyggelig! Takk skal dere ha! For dere uinnvidde innebærer det at jeg må fortelle 6 uvanlige ting om meg selv, som ikke så mange vet om. Og til slutt tikker jeg 6 andre, så følg med!
Da er det vel bare å sette igang.

1. Jeg vet slett ikke hva "Tikken" er! Tenker dette er et passende førstepunkt. Jeg får følelsen av at det er en lek eller et spill som også finnes i det virkelige liv, men jeg kjenner altså ikke til det. Skal jeg tippe, så minner det jo litt om Sista (eller Sisten, som noen sier). Noen sier vel også bare Du Har'n, men leken kan jo nesten ikke hete det.

2. Jeg hadde mamma som klasseforstander på barneskolen. I tillegg hadde jeg pappa i flere andre fag. Det vil si at jeg stort sett hadde foreldrene mine i alle fag frem til ungdomsskolen. Ikke rart jeg har blitt en så snill og pliktoppfyllende gutt..?

3. Jeg har opptrådt som stand-up komiker en rekke ganger. Første gang som 7-åring. Tok det opp igjen mot slutten av barneskolen og fortsatte noen år til. Har blant annet hatt stand-up på 17.mai både i Saltnes og i Karlshus(Råde sentrum), markedsdag i Saltnes, St.Hans feiring på Saltholmen og selvfølgelig diverse bursdager og brylluper.

4. Jeg har vært Sputnik på Ungdommens Kulturmønstring. Det var selvfølgelig Lukk opp din hjertedør som ble fremført. Kom ikke videre, men fikk en helside i Moss Dagblad.

5. Jeg har spilt fotball i over 10 år og debuterte på A-laget til Råde, i 3. divisjon, som 16-åring. Hvis man søker på navnet mitt på Google, dukker det faktisk fortsatt opp noe fotball-relatert.

6. Jeg har aldri stått slalåm! Jeg er en bortovergåer.
Nå skulle jeg egentlig ha tikka 6 stykker, men alle er jo plutselig allerede inni det, så da får det bli med Tore og Kjetil...

14 kommentarer:

Tore Johannes sa...

Pga bildet trodde jeg du skulle innrømme at hver kveld tok du på deg dameklær og ble "Torild".

bulleland sa...

Ja, parykk (og er det også et hint av sminke jeg ser?) gjør seg jo; spesielt ute på nettet.
Da skal du være glad for at sånne som meg vet at det er en del av et Rockettes-kostyme ;)

Ellers noen flotte poster her!
Kan lett se for meg Torstein som stand-up-komiker:D
Kan jo, i samme slengen, nevne at undertegnede faktisk har vunnet et komikerkveld en gang med et alldeles fantastisk stand-up-nummer :P
Vant en tur for 2 til Göteborg faktisk:)

Ellers kan jeg se for meg Torstein som spirende fotball-helt ;)
Flott, norsk ungdom :D

Torstein sa...

Ja, det var tider...

Anonym sa...

Stand up med ein sånn parykk - Tommel opp!

bulleland sa...

noe her sier: fotballspiller fra 90-tallet...
sikker på at du ikke har valgt feil karriere, Kinn?

Torstein sa...

Mener du at det var mye dårlige fotballspillere på 90-tallet? Veldig overbevist om at jeg har valgt rett egentlig. Er storfornøyd med valget. En skade eller to gjorde det lettere å gi opp fotballkarrieren..

Knut Olav sa...

fy feite, du kledde langt hår!

bare å begynne å spare :)

Anonym sa...

Har då heldigvis Myggen fra 90 - tallet, dere har jo til og med vært å spilt der han bur! Ellers slutter e me te Knutos utsagn, for en stil..

Torstein sa...

Takk for trivelige innlegg. Er ganske fornøyd med det bildet...men blir nok aldri ekte, langt hår på meg. Utgangspunktet er litt for dårlig, for å si det sånn.

Jeg hadde egentlig håpet at noen kunne kommentere mitt første punkt, forbarme seg over meg og fortelle hva tikken er for no.?

Anonym sa...

tikken er som pikken

Torstein sa...

Hmmmm...følte ikke den kommentaren var så ille konstruktiv egentlig. Faktisk på grensa til å være litt på kanten.

Noen andre..?

Carina sa...

Jo-ho, Tostein!
Koselig å få kommentar av deg:) Når du sier det, så husker jeg at vi så på den King´s kids videoen hjemme hos dere en gang... Festlig!

Må si meg enig med resten om at det er et feiende flott bilde av deg du har lagt ut!!!

Carina sa...

Og ja, Torstein - tikken er det samme som sista:)

Torstein sa...

Takk, Carina!
Var godt å få klarhet i dette. Da er det vel snart på tide med et nytt innlegg her, tenker jeg..