mandag 27. juli 2009

Vanskelig å snuse?

Med fare for å virke snusfornuftig: Er det virkelig vanskelig å treffe søppelkassa? (Eller søplekassa, som jeg liker å si.) Stadig vekk ser jeg disse små porsjonspakkene med snus liggende rundt forbi, og faktisk også rett som det er innendørs! Er det mulig?! Når man har fått seg denne uvanen å snuse - har man da helt andre regler enn resten av oss? Ja, for da må man jo få denna posen ut av kjeften sånn helt plutselig, eller?

Det kan virke som posesnusen tar mer og mer over for den løse snusen. Og jeg tenker vel at sånn rent munnestetisk sett, så er det et slags skritt fremover. Det ser jo ikke spesielt appetittlig ut når den svarte gørra renner nedover tenna - nesten litt snuskete kanskje. Men naturestetisk føler jeg det er et tilbakeslag. Den løse snusen har nok lettere for å blande seg med resten av naturen enn disse posene har.

Det greieste er jo bare å slutte, men skal man fortsatt holde på med snusinga, så kan man jo ihvertfall prøve å være enige i at snusen går over til søppel i det den forlater munnen.

Hilsen Snusmumrikken

Ingen kommentarer: