søndag 23. oktober 2011

Amerika under my feet 2

Vi var altså så heldige å bo hos slektninger i Florida, i et eget hus ute i hagen. Byen heter Celebration og er faktisk planlagt av Walt Disney! Da er det jo ikke så unaturlig at en og annen disneyfigur har funnet veien til huset. Under her ser vi noen bilder fra badet.

Her har de altså hengt opp et bilde av Askepott-slottet med diverse figurer i forgrunnen. Over ser vi en Mikke Mus-klokke, og nettopp Mikke Mus skal vise seg å sette sitt preg på badet.

Motivet på teppet ser ut til å være Mikke som synger i dusjen. En aldri så liten oppfordring der altså.

Heisann! Her var det visst et Mikke-teppe til. Og den søppelkassa der må vi se nærmere på.
Se der, ja.

Og det er vel heller ingen tvil om hvem som holder speilet på plass?

Vi er ikke ferdige ennå. Badet var ikke spesielt stort, men plass til Mikke er det visst uansett. Under har vi noen flere effekter.

Ser man godt etter er det flere enn ett Mikke-hode på dette håndkleet.

Knaggene har selvsagt form som Mikke-hoder.

Litt pynt i dusjen må til.

Næmmen! Hvem er det som skjuler seg under såpa, da?

Da har vel Mikke Mus fått sitt i denne omgang, men det er tydelig at Mikke Mus er en viktig Disney-figur. Hvis man beveger seg ut i stua, så får også andre Disney-figurer sin del av kaka. Dette kan vel sies å være et utrolig godt eksempel!

3 kommentarer:

kristine sa...

Så Mikke-interiør er altså det store "over there". Lurer på om man får kjøpt de samme tingene med Guffen på? Synes Guffen har fått alt for lite oppmerksomhet oppigjennom.

Anonym sa...

For en fantastisk blogg!

Erlend

Torstein sa...

Du sier noe, Kristine. Guffen er jo en veldig artig figur - spesielt utseendemessig og når det kommer til navnet, da. Syns du skal jobbe for å dra Guffen opp og frem!

Litt spent på hvilken Erlend som har vært på besøk i lekestua, men hyggelig er det uansett! :)