mandag 31. oktober 2011

Amerika under my feet 3

Første helga i USA var vi så heldige å få med oss et vaskeekte cruise! Det er jo ikke akkurat hverdagskost. Moss-Horten blir lissom ikke helt det samme. Her har vi altså båten vi kjørte med: Monarch of the Seas.


Her er vi på plass inne i båten, og jammen sitter det ikke en kar og spiller flygel langt der nede. Det er jo hyggelig!

Og er det noe jeg virkelig liker, så er det buffet. Dette er selvsagt bare en liten del av rommet og mulighetene. Her kunne man finne det meste av det man kan ønske seg, og selvsagt dessert til hvert eneste måltid!

Underholdning og show var det også mulig å få med seg. Både musikk og stand up, og det var slett ikke så verst altså. Legg merke til stilen til bassisten.

Båten var noen timer i land et par ganger, og da kunne man velge å melde seg på aktiviteter eller bare gå rundt og titte. Vi valgte å gjøre litt av begge deler. Et sted fant jeg denne artige meldingen:

Dette vil jeg karakterisere som et relativt spektakulært hotell på Nassau, hovedstaden på Bahamas.
På samme sted var det også andre idylliske områder å få med seg.

På øya Coco Cay måtte stranda testes ut. Akkurat slik en strand skal se ut.
Her hadde også noen av oss gleden av å kjøre vannscootere. Det var skikkelig kick!

De som ordnet rommet eller lugaren på båten, gjorde virkelig jobben sin, og den ene dagen hadde de jammen laget en hund av et håndkle. Og hunden brukte solbriller de hadde funnet i lugaren. Det er jo et triks som slår godt an!

Ingen kommentarer: