onsdag 21. februar 2007

Gratulerer, Harald!

Dette var visst det beste bildet jeg fikk av Kong Harald på hans 70-årsdag, 21.02.2007.


Det var nærmest 17.mai-stemning i sentrum idag. Norske flagg på Karl Johan og masse folk foran Slottet(noe av grunnen til at det var vanskelig å få et godt bilde av kongen).


Stemningen var god, selv om noen reagerte litt på at ikke Kongen hadde noe på hodet. Han må jo passe på helsa, gamle mannen. Kong Harald har jo ikke akkurat flusst med andre ting på hodet heller. Finnes det ikke passende hodeplagg for menn i høye stillinger? Det er jo synd.


Pressen var på plass
Det samme var Marius og foreldrene
Før jeg forlot stedet måtte jeg jo også nesten ta en titt på statuen av mora til Kongen og disse isskulpturene som har dukket opp foran og ved siden av slottet. Skal vi tro værmeldingene, ser det ut til at de blir stående en stund. Og det passer jo bra, siden det skal feires ut uka. Vet ikke helt hvorfor jeg ikke er bedt.

4 kommentarer:

Arnhild sa...

Eg e kje bedt eg heller. Hallemann.

Anonym sa...

Vi var der vi og! Og vi hadde bedre utsikt.. Så hele gjengen på ganske nært hold, men var ikke borte ved statuen. Vi hadde nemlig svigers på besøk, og da er det jo litt stas med kongfamilien og sånt. Var mye snakk om manglende hodeplagg der vi stod og, ikke så rart kanskje, for jeg må si at det var fryktelig kaldt.

Erlend Torp sa...

Kongen e ein fin fyr

bulleland sa...

Må si at jeg er enig med Erlend.
Han e rett og slett fin og bra og grei.
Også tenker jeg at Harald har en plan om å ete brownies og anna kakeknask sammen med oss uinviterte på et senere tidspunkt ;)