torsdag 22. september 2011

Kulturnatt

På fredag var det kulturnatt i Oslo. I den anledning skjedde det masse forskjellig i Oslo sentrum. Det er jo strålende at noen lager til slikt for oss som bor her og for de som bare er innom. Her var det mulighet for omvisninger og kulturelle innslag. I Universitetets aula ble det litt av begge deler.

Her ser vi et av Munchs 12 flotte malerier i denne salen. Dette kalles Solen, av naturlige årsaker. I forgrunnen står Den Norske Studentersangforening. Synger gjør de, og en slags forening har de vel også, men etter alderen å dømme vil jeg hevde at det bare er ytterst få som studerer.

I rådhuset var det også svære kunstverk å hvile øynene på.
I tillegg kunne man være så heldig å få være med opp på taket av rådhuset og se utover mot Aker Brygge, Karl Johans gate, Slottet og en del annet.
Kvelden ble avsluttet med et fantastisk fyrverkeri utenfor Aker Brygge. Her var det mange som gikk glipp av noe!I kveld har det jammen vært Elvelangs i Oslo. Altså har det vært fakler langs store deler av Akerselva i tillegg til innslag av mange forskjellige slag, for eksempel kor, film, band, dansere og sjonglører. I Oslo står altså høydepunktene i kø.

Ingen kommentarer: