lørdag 27. januar 2007

Steder utenom det vanlige

I kveld har jeg vært 2 steder jeg ytterst sjelden er, og det er jo litt artig. Stedene er Gardermoen og Nittedal. Og jeg syns det var veldig trivelig begge plasser. Det var jo litt synd at jeg akkurat kom for sent til Gardermoen til å få med meg bombetrusselen og evakueringen, siden det hadde vært noe helt nytt. Samtidig var det jo deilig å slippe å stå ute og fryse, da.

Det som trakk meg til vår o store flyplass i dag, var at min eldste søster, Ingrid tok turen hjem fra India. For dere som ikke kjenner så godt til forholdene, kan jeg jo nevne at ho bor i India med sin mann, Sindre og deres datter, Jenny. De jobber som tracking-guider i Himalaya. Nå skal de imidlertid få et barn til, og de velger å legge siste innspurt til Norge.


Til høyre ser dere da pappa og min ikke fullt så gamle søster, Ragnhild (men allikevel storesøster, altså) vente i spenning...


De har herved ankommet, og det viser seg straks at her må det mer klær til. Det var jo ned mot 10 minusgrader!
Tenk at jeg ikke har sett dem på nesten et år! Det er litt sprøtt. Veldig stas at de skal være hjemme noen måneder nå.


Videre gikk turen altså til Nittedal (må ikke forveksles med Nissedal). Der var det bursdag til denne karen på høyre flanke. Erling André Nilsen fylte 27år i dag! Som dere ser har han begynt å trene på farsrollen, siden han plutselig kan bli far om et par uker. Kanina er en ålreit substitutt.Disse stramme karene møtte opp i finstasen:De er jo noen ordentlige tullegutter, da...

6 kommentarer:

Anonym sa...

God morgen, fin side du har ordna de! Sei ifra neste gong du e på gardermoen så skal e ringe inn en bombetrussel for de:)

Torstein sa...

Takk skal du ha! Meget omtenksomt av deg.

Tore Johannes sa...

Det var jeg som lagde det bombetrussel-styret for at du skulle få oppleve det, men jeg misforstod tidspunktet ditt og var altfor tidlig ute.

bulleland sa...

Serriøst ass...

Hålands sa...

Land, land! Hei sveis. Trivelig med bloggbesøk. Babysvømming ER moro, og kan anbefales på det sterkeste.

Hilsen Hålands.

Erlend Torp sa...

Kult! Kan en leie, eller må en ha me egen baby?