lørdag 2. oktober 2010

Indisk reiseblogg


Da er man på plass i India!
Det er godt å være her igjen. Jeg må innrømme at jeg ikke husket at folk hadde en slik en helt annen kroppsform her i strøket, men det er jo bare å godta det.









Når man først er så langt hjemmefra er det rett og rimelig at man gjør noe turistting. Dette er altså ikke Taj Mahal, men det er visstnok forløperen til det. Og flott var det uansett.

Her vet de å utnytte seg av turistene. Sjekk ut forskjellen på prislista:










Det er mye folk og mye biler i India, og da gjelder å parkere så tett som mulig:

Parkering er i det hele tatt noe for seg selv i Delhi. Der parkerer man med bilen i fri, slik at parkeringsvaktene/parkeringspersonalet kan dytte bilene frem og tilbake som det passer dem, slik at bilene kan stå så tett at bare fantasien setter grenser.








Se der rullet den litt for langt, get. Får prøve å stoppe hjulet, da!







Dette er jo morsomt!

3 kommentarer:

bulleland sa...

Se det var oppdateringen sin!
Du som holder på å ta lappen kan jo kanskje plukke opp noen kjekke tips?

Bustenellik sa...

Så bra at du linket ut på Facebook da, så kan man jo følge litt med på turen deres :-) Jeg er mektig imponert over parkeringene der i ekstotiskstan, at det går an! Kos dere masse videre, og jeg håper det kommer fler spennende oppdateringer fra det store utland.
Hils Ragnhild!
Camilla S.

Torstein sa...

Er veldig usikker på om det er noen særlig gode tips å ta med seg fra trafikken her. Her er det mest snakk om å brøyte seg vei og bruke hornet mest mulig. Kan jo huske på at det er lurt å parkere i fri..?

Ragnhild er hilset, Camilla, og jeg mener at hun hilste igjen!